Főoldal Für Immer Jetzt Barátság & Szerelem Cruel Intention Novelláim TH-Musik+X kiállítás Vendégkönyv

2010. november 12., péntek

40. rész – „Isteni!”

- Sam, biztos ezt akarod? Mármint én nem akarlak semmire…

- Ccss! – tette mutatóujját a fiú szájára, majd a helyére egy csókot nyomott. – Most ne beszélj! Érezni akarlak! Senki mást, csak Téged!

Bill újra elmosolyodott, és egy rövidke puszit nyomott a nő ajkaira. Ám Sam visszahúzta, és szenvedélyesen megcsókolta. Bill kezei újra felfedezőútra indultak a lány testén, annak pólója alatt, és egy kis idő múltán le is húzta róla. Szemérmesen végignézett a testén, mire a lány lesütötte a szemeit, fejét pedig elfordította.

- Mi a baj? – kérdezte Bill halkan.

- Én csak… szégyenlős vagyok.

- Nincs miért szégyenkezned. Gyönyörű vagy! – simított végig a lány testén. – Kérlek, nézz rám! – a lány úgy is tett. A fiú szemeibe nézett, amik csak úgy csillogtak a boldogságtól. – Tényleg gyönyörű vagy! Tökéletes! Imádom a tested minden egyes porcikáját! – csókolt bele a nyakába, majd egyre lejjebb és lejjebb haladt.

Sam szinte önkívületi állapotba került, amint a férfi ajkai a bőréhez értek. Főként mikor Bill a melleit kezdte csókolni. Ajkait egyre erősödő sóhajok hagyták el, minke következtében Bill még merészebb lett. Samantha valószerűséggel felnyögött, mikor Bill lágyan a fogai közé vette a mellbimbóját, és nyelvével játszadozni kezdett vele, majd szívogatni kezdte. Közben néha-néha azért felhajolt egy csókért is. A következő pillanatban Bill ajkai már elindultak lefelé. Végigpuszilta a lány hasát, és végül megállt a boxeralsó szegélyénél. Ekkor felnézett a lány szemeibe, mire az hirtelen felhúzta magához, és egy csókot lehelt a férfi csábítóan hívogató telt ajkaira. Óvatosan lelökte magáról, majd kezeibe véve az irányítást a csípőjére ült. Bill arcán széles vigyor terült el, Samantha pedig nem győzött betelni vele.

~ „Annyira gyönyörű és tökéletes ez a férfi. Kívül is, belül is…” ~

Apró csókot lehelt a férfi nyakára, majd onnan lefelé haladva hintette be a testét aprócska nedves puszikkal, amiket az énekes apró sóhajokkal, néhol nyögésekkel viszonzott. A nő végigsimított az oldalán található hatalmas tetováláson, majd nyelvét végigvezette az alhasán lévő kis csillag körvonalán. Bill ekkor már nem bírta tovább, így fordított a helyzeten és a lányt újra maga alá fordította. Újra a szemeibe nézett, a lány pedig szívből mosolyogva tekintett vissza rá, majd halványan bólintott. A fiatalabbik Kaulitz nem sokat tétovázott, lehúzta a lányról a boxeralsót, majd magáról is. Még utoljára egymás szemeibe néztek, majd Bill a lány combjai közé feküdt, és ajkukból teljesen egyszerre tört felszínre az eggyé válást jelző sóhaj. Hevesen csókolózva kezdtek ütemes mozgásba. Mellkasuk őrült tempóban járt fel s le, szinte alig kaptak levegőt. Ajkaikból egyre hangosabb nyögések, és sóhajok törtek fel. Mikor kezdték érezni, hogy közeleg a vég, a végső beteljesedés, Bill őrült lassú tempót kezdett diktálni, amitől már mindketten az őrület határán voltak. Amikor a férfi már harmadjára játszotta el a kis játékát, Samantha már nem hagyta szó nélkül.

- Bill, ne hagyd abba, kérlek! Megőrülök – nyögte elhaló hangon a férfi fülébe, mire az elmosolyodott, és egy csókot lehelve az ajkaira, újra ütemes mozgásba kezdett. Pár perccel később ajkukról egyszerre szakadt fel a hatalmas sikoly, mikor is elérték a gyönyört, az orgazmus fantasztikus érzését. Bill még fáradtan lehajolt, és megcsókolta a lányt, majd szorosan mellébújt, átkarolta, és a fülébe suttogott.

- Jó éjt!

- Neked is jó éjt, Bill! – suttogott vissza a lány, majd lehunyta szemeit, és mély álomba zuhant.

 

Reggel Bill ébredt hamarabb. Mikor megpillantotta a mellette szuszogó lányt, menten elmosolyodott. Hatalmas örömmel tekintett le rá, hosszú idő után végre megint boldog volt. Főleg mikor visszagondolt a csodás éjszakára…

Óvatosan egy puszit nyomott a lány fejére, mire az mégjobban hozzábújt, és halkan szuszogott tovább. Bill óvatosan kimászott a karjai közül, majd miután nem találta meg a tegnap elhajított alsónadrágját, elővett egy másikat a szekrényből és gyorsan magára kapta. Hatalmas vigyorral az arcán, szinte leugrándozott a lépcsőn, és izgatottan lépett be a konyhába, hogy reggelit készítsen Samanthának és magának. Míg tevékenykedett, egyszercsak belépett Tom, akiről nem is tudta, hogy otthon tartózkodik.

- Jó reggelt – lépett be a szemeit dörzsölgetve.

- Jó reggelt – szólt döbbenten Bill. – Te mit keresel itt?

- Hát kössz! Tudtommal ez az én lakásom is! – felelte Tom felháborodást színlelve.

- Tudod, hogy nem úgy értettem. Nem úgy volt, hogy Abigailnél alszol?

- De, csak aztán Abigail kapott egy hívást a kórházból. A nagymamája rosszul lett. Be kellett mennie hozzá.

- Szegény! Miért nem mentél vele? – kérdezte Bill értetlenül.

- Azt hiszed nem akartam? Felajánlottam, hogy beviszem, és ott maradok vele, de nem egyezett bele. Azt mondta, most inkább egyedül szeretne lenni egy kicsit.

- Ja, értem. Mondjuk érthető.

- Hát ja, csak azért egy kicsit rosszul esett, hogy csak úgy lerázott.

- Biztos már unta a fejed – poénkodott Bill.

- Ja, biztos – könyökölt Tom az asztalra. – Te, hova csinálsz ennyi kaját?

- Hát őőő…

- Csak nem?!

- Attól függ, mire gondolsz – vigyorodott el a kisebbik.

- Tudtam én, hogy valami nem stimmel veled! Szüntelenül vigyorogsz. Itt van Samantha. Kitaláltam? – vigyorgott az idősebb is.

- Igen – nevetett a másik.

- Hát ez nem igaz! Végre! De hogy-hogy?

- Hát elég hosszú. Biztos hallani akarod?

- Naná! – vágta rá Tom, mire Bill mindent elmesélt neki az előző estéről. Persze a drogról nem beszélt…

- Öcsém, te aztán nem semmi vagy! Na, és történt már valami? – húzogatta a szemöldökét, mire Billnek még jobban elszélesedett a vigyora.

- Ami azt illeti…

- Te jó ég! Ti szexeltetek! – kiáltott fel hirtelen Tom vigyorogva.

- Kussolj már el, te idióta! – lökte meg vigyorogva bátyát. – Még meghallja!

- Ezt nem hiszem el! Végre szexeltél! Ráadásul Vele! Tudtam én, hogy össze fog jönni!

- Na persze, te aztán tudtad! – nevetett Bill jókedvűen. – Na jó, én most ezt felviszem Samnek, és megreggelizünk. Szóval, ha lehet, akkor ne zavarj, oké? – indult Bill az ajtó felé.

- Ne aggódj, nem fogok! – kacsintott.

- Ja, amúgy a maradék, ami ott van az asztalon, az a tied! Neked csináltam.

- Ó, milyen nagylelkű vagy, köszi!

- Szívesen, na csá! – indult volna ki a konyhából, de hirtelen visszafordult bátyja hangjára.

- Várj csak!

- Igen?

- Jó volt? – vigyorgott kajánul Tom.

- Isteni! – vigyorgott rá vissza, majd elindult az emeltre.

Folyt. Köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése